Nieuw seizoen van Deadliest Catch op Discovery

26 Mar 2018

In april is het uitkijken naar het bekende en zeer goed scorende programma op Discovery: Deadliest Catch. Het vorige seizoen scoorde in 20 afleveringen een gemiddelde kijkdichtheid van 1,0% en een marktaandeel van 3,4% (mannen 18-44). Deadliest Catch is al jaren één van de best scorende programma’s op Discovery.

Na twee zware seizoenen met verdwenen krab gloort er weer hoop aan de horizon van de beruchte Beringzee. Nieuwe quota met 2 miljoen ton extra aan bairdikrab moeten het seizoen van de mannen van Deadliest Catch een nieuwe impuls geven. De extra hoeveelheid brengt echter ook meer rivaliteit met zich mee. Dat betekent dat de strijd weer in alle hevigheid losbarst op de eerste dag dat de mannen mogen uitvaren. Wie vindt het snelst de beste plekken om de extra kilo’s binnen te halen?

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is alweer de 200e uitzending. Dat betekent dat mannen als Sig, Keith en Wild Bill al jarenlang de bikkelharde omstandigheden weten te trotseren. Het is niet altijd makkelijk geweest en ze hebben veel tegenslag gezien in die 200 afleveringen. Van ernstige aandoeningen en levensbedreigende beroertes tot sterfgevallen bij collega’s-vissers. Ze weten dan ook dat ze een van de dodelijkste beroepen uitoefenen die er zijn. Maar de mannen van Deadliest Catch zouden niet anders willen. En daarom varen ze ook dit jaar weer uit. Zoals altijd, met goede hoop op een goede vangst. Deadliest Catch, vanaf maandag 16 april om 20:30 uur op Discovery.

Gold Rush

Eerder deze maand kende Gold Rush met een gemiddelde rating van 3,1% en een gemiddeld marktaandeel van 8,5% een ongezien sterke score. Nog nooit deed een programma het zo goed op Discovery.

Jouw merk op Discovery?