Nieuwe websites van VIER, VIJF en ZES helemaal op maat van de kijker

18 Feb 2020

Content is king. Online video kijken is de afgelopen jaren enorm gestegen en is dan ook booming op onze websites. Uit onderzoek blijkt dat +-75% naar onze sites komt om volledige afleveringen te bekijken. Om hier beter op in te spelen, kregen onze websites vier.bevijf.be en zestv.be een nieuw jasje.

Met deze nieuwe lay-out willen we onze sterke content op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier toegankelijk maken voor iedereen. Door onze content op maat van de kijker (meest bekeken, aanbevolen voor jou,...) aan te bieden en te personaliseren waar mogelijk, creëren we een écht destination platform. Adverteerders kunnen zo hun merk op een efficiënte manier tot bij een groot aantal kijkers aanbieden. De website gaat voor een optimale kijkervaring van programma's en campagnes in de beste omstandigheden, altijd en overal, op elk device.

Ben jij grote fan van Expeditie Robinson? Kijk jij uit naar de komst van De Mol, Blind Gekocht of Temptation Island? Op de nieuwe websites van VIERVIJF en ZES vind je meteen de online afleveringen die je zoekt. Of laat je automatisch inspireren door programma's binnen jouw eigen interessesfeer.

Online adverteren bij VIER, VIJF of ZES?