njam! trapt de lente af met De Gezonde Goesting

29 Jan 2018

Steffi Vertriest is terug met een nieuw seizoen van De Gezonde Goesting en een tweede kookboek 'Meer Gezonde Goesting'.

De Vlaming heeft duidelijk goesting in gezond. Dat bewijst het succes van de eerste twee reeksen én het gelijknamige kookboek van De Gezonde Goesting. Omdat de njam!-kijker de happy & healthy recepten van Steffi overduidelijk kan smaken, is er vanaf 21 maart een derde seizoen van De Gezonde Goesting.

Ook in de derde reeks van het tv-programma kookt Steffi Vertriest gezond. Maar ze gaat nog een stapje verder. Ze onthult alles over haar healthy way of life. We volgen haar de dag rond in haar appartementje en buitenshuis, en komen zo te weten hoe Steffi gezond eet, leeft en hoe ze zichzelf enthousiasmeert om dat te doen.

We trappen de lente niet enkel af met seizoen 3 van het tv-programma maar ook met de  lancering van Steffi’s tweede kookboek  ‘Meer Gezonde Goesting’ dat vanaf 21 maart in de winkels ligt. In Meer Gezonde Goesting ontdek je opnieuw meer dan 60 gezonde recepten. In het dit tweede boek probeert Steffi er nog meer ‘sneaky groentjes’ in te steken en is er extra aandacht voor kidsproof recepten en nieuwe tips en tricks om die gezonde levensstijl makkelijk te maken zodat volhouden een fluitje van een cent wordt.

Maar dat is nog niet alles; we plannen ook een Gezonde Goesting Dag in het voorjaar waar we alle bezoekers zullen inspireren met alle happy & healthy aspecten van een gezonde levensstijl. Denk aan een healthy food marktje, sportieve bewegingsinitiaties, lezingen van host Steffi Vertriest, een gezonde goesting lunch & veel meer.

Zou jouw merk helemaal tot zijn recht komen in  ‘De Gezonde Goesting’ of wil je partner worden van de Gezonde Goesting Dag? Neem dan snel contact op met nicolas.delaet@sbsbelgium.be.

Proef je de goesting om samen te werken?