Omerta rumfles en geurkaarsen Victoria With Love krijgen VIJF-facelift

14 Feb 2019

Afgelopen dinsdag was Omerta Rum voor het eerst te zien op VIJF tijdens Temptation Take-Off  en dit in het kader van een samenwerking die Brouwerij en distilleerderij Wilderen de komende twee jaar aangaat met de vrouwenzender. De Limburgse brouwerij heeft niet alleen excellente bieren in zijn gamma, maar ook uitstekende stokerijproducten zoals de gekende Double You Gin, Omerta Rum en Wild Weasel Whisky.

Via dit partnership wilt Brouwerij Wilderen de Omerta Rum graag extra in de kijker zetten. Als trendsetters zijn ze reeds twee jaar aan het inzetten op een donkere rum. Dit paradepaardje smaakt niet alleen héérlijk puur, maar vormt ook de perfecte basis voor cocktails. Omerta Rum is wekelijks te zien in Goedele on Top en ook rond Temptation Island, dit zowel online als op tv. Nadien zal de Omerta rum nog opduiken rond andere programma’s op Vlaanderens grootste vrouwenzender.

In het kader van deze samenwerking zit de Omerta Rum-fles voortaan in een VIJF-jasje. Op alle nieuwe flessen die gebotteld worden, zal een roze halskraagje aanwezig zijn waarop het logo van VIJF staat, een leuke knipoog naar de zender. De binnenkant hiervan is bedrukt met twee recepten om een overhéérlijke Omerta-cocktail te maken, de Wild Dark ’n Horny en de Omerta Yellow Crush.

En er is nog meer. Naast de VIJF-rumfles zijn er voortaan ook VIJF-kaarsen beschikbaar. Victoria With Love, het Belgische kaarsenmerk maakte voor VIJF de Guilty Pleasure collectie. De geur is heerlijk: een mix van patchouli, tonkaboon en teak. Ontdek de kaarsen hier.

 

Graag een partnership aangaan met één van onze zenders?