Surf mee op het online succes van Plan Bartel

04 Jun 2018

Met zo’n 16 miljoen video views het afgelopen voorjaar is online video booming op VIER.be. SBS zet meer en meer in op waardevolle content die exclusief online te bekijken is én met succes. Zo ging Goedele dieper in op de liefdesperikelen van Temptation Island in Goedele On Top, goed voor  1,9 miljoen video views. En momenteel avonturiert  Bartel Van Riet op VIER.be met Plan Bartel. Niet enkel op verre en exotische reizen, maar ook in zijn dagelijkse leven gaat hij voortdurend de uitdaging aan om alles altijd zelf te willen kunnen.

In Plan Bartel toont hij je hoe je op een eenvoudige manier, dicht bij huis, meer avontuur in het leven brengt. Waarom is barbecueën iets dat we enkel voor het weekend reserveren? Hoe makkelijk is het om een visje te roken op tafel terwijl je aperitieft? Er komen vrienden op bezoek. Hoe laat je ze allemaal in je tuin slapen, met kroost erbij? En: hoe maak je een buitenkeuken met 20 paletten? De komende maanden neemt Bartel je mee op avontuur in eigen land, en dat via VIER.be.

Op zoek naar een succesvolle campagne voor jouw merk? Stap dan mee in het avontuur van Bartel en combineer het bereik en de communicatiekracht van televisie met de impact van digitale media. Bekijk hieronder de eerste aflevering van Plan Bartel.

 

Graag met jouw merk adverteren op VIER.be?