USA ALL DAY op ZES met Scorpion, MacGyver en Indiana Jones

22 Aug 2019

ZES blijft de verwachtingen overtreffen en is bij de kleine Vlaamse zenders uitgegroeid tot een vaste waarde die USA All Day hoog in het vaandel voert.

September begint meteen goed met nieuwe afleveringen van de topreeks Scorpion. Ook in het derde seizoen lost O'Brien samen met zijn geniale vrienden complexe problemen op en redden ze zo talloze levens. Maar dat is niet de enige steengoede serie die ZES dit najaar te bieden heeft, want ook MacGyver is terug met nieuwe afleveringen. In oktober komen de vindingrijke ex-spion genaamd Angus MacGyver en zijn team terug naar het kleine scherm. MacGyver gebruikt zijn wetenschappelijke kennis en inventiviteit om uit allerlei haast uitzichtloze situaties te ontkomen. Later, in december, is het nieuwe seizoen van Blindspot te zien waarin Jane en het team van de FBI de gevaarlijkste criminelen op de hielen zitten.

ZES zet in september ook Indiana Jones in de spotlights. Vier woensdagen lang haalt Harrison Ford zijn hoed en zweep van onder het stof: Raiders of the Lost ArkIndiana Jones and the Temple of DoomIndiana Jones and the Last Crusade en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull passeren de revue.

Traditiegetrouw zendt ZES ook dit jaar een hele week horrorfilms uit tijdens de herfstvakantie om alvast in Halloweenstemming te komen met titels als Wolves at the DoorThe Conjuring en Annabelle.

WWE Raw en Smackdown zijn ondertussen al oudgedienden op ZES maar zijn daarom niet minder geliefd. Ook het spektakelworstelen met een erg hoog USA-gehalte blijft een vaste waarde op woensdagavond.

Naar jaarlijkse gewoonte zet ZES dit najaar ook de meest uitzonderlijke televisieprestaties in the picture tijdens een uitgebreide samenvatting van 71ste editie van The Emmy Awards. Een avond vol glitter en glamour in ware USA-stijl komt zo opnieuw naar Vlaanderen.

Vormt jouw merk de perfecte match met ZES?