VIER brengt in 2018 programma's om naar uit te kijken

29 Jan 2018

Voorjaar VIER

Uit onderzoek blijkt dat in 2017 vooral VIER-programma's de Vlaming zijn bijgebleven. De Slimste Mens ter Wereld was het meest favoriete programma van het voorbije jaar. Ontdek snel wat VIER dit voorjaar in petto heeft.

De Vlaming kijkt meer dan bij andere zenders uit naar programma's op VIER. De zender brengt dit voorjaar dan ook heel wat nieuwe én vertrouwde programma’s. Met de onthullende docureeks Ex-Gangster, de nieuwe fictiereeks Gent West, het verrassende Karen maakt een plaat en de veelbelovende Leeuwenkuil (met vijf topondernemers) bouwt VIER steeds verder aan een breder en herkenbaarder zendschema.

Er zijn opnieuw vaste afspraken van maandag tot donderdag met Huizenjagers en Komen Eten.  Daarnaast zijn er ook gloednieuwe seizoenen van Bartel in het Wild, Topdokers, het hartverwarmende Hotel Römantiek en de knotsgekke studioshow Control Pedro.

Later dit voorjaar maken tien onbekende Vlamingen en Gilles De Coster, samen met een miljoen mollenvangers, zich op voor De Mol in Mexico. Volgens hetzelfde onderzoek, is De Mol hét programma waar het meest naar wordt uitgekeken in 2018.

Ook Gert en James gaan in Gert Late Night dit voorjaar terug aan boord van de Evanna. Verder brengt VIER ook nieuwe seizoenen van Stukken van Mensen en ’t Is Gebeurd. Elke vrijdag, zaterdag en zondag maken we een vaste voetbalafspraak met Sports Late Night.

Bron: IPSOS-studie in opdracht van SBS Belgium, december 2017.

Vormt jouw merk de perfecte match met VIER?