VIER.be wint zilver op de FeWeb Excellence Awards 2018

03 Dec 2018

Award

De meest performante websites van Belgische makelij voor 2018 zijn bekend. Feweb, de vakorganisatie van de internetsector, heeft zoals elk jaar het Belgische internet gescreend waarna de technisch meest performante websites van 2018 werden beloond met een FeWeb Excellence Award. Criteria zoals snelheid, linkkwaliteit, seo, mobile- en gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en juridische conformiteit spelen mee in het bepalen van de winnaars. 

De gloednieuwe website VIER.be werd door de jury bekroond met een mooie Silver Award op de FeWeb Excellence Award 2018 in de categorie 'meest performante B2C website'

“Onze Belgische agencies leveren dag na dag performante websites af die de basis vormen van de digitale strategie van KMO’s tot multinationals. De technische performantie wordt in de reclamesector meestal niet belicht, terwijl net die expertise het verschil maakt.”

—   Patrick Marck, directeur van FeWeb

In totaal namen 97 websites gebouwd door Belgische agencies het tegen elkaar op. FeWeb wil met de awards de digitale expertise van de Belgische agencies in de schijnwerpers plaatsen. Ze werken aan het professionaliseren en het bundelen van de internetsector, zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië. 

Meer info op www.feweb.be