VIJF gaat najaar in met 2 nieuwkomers: Monacovrouwen en Celebs gaan Daten

22 Aug 2019

VIJF zet dit najaar verder in op verleiding met de veelbesproken VIP-editie van Temptation Island: Temptation Island Vips. In het dramatische seizoen van Temptation Island VIPS gaan onder meer Fabrizio en Pommeline de ultieme relatietest aan. De Griekse tattoo-artist en zijn - toenmalige - blonde verloofde waagden de sprong. Voor het koppel stond er heel wat op het spel: ze woonden samen, werkten samen én stonden op het punt om in het huwelijksbootje te treden. Intussen raakte bekend dat het koppel niet langer samen is, maar heeft hun deelname aan het spel der verleiding daar iets mee te maken? Of kregen ze er alsnog hun happy end? Dat ontdek je vanaf september bij VIJF.

Presentatieduo Kaj Gorgels en Yolanthe Cabau van Kasbergen staan de deelnemers bij in de spannende relatietest. Naast Pommelizio doen ook Channah en Quentin, bekend van de Nederlandse reeks van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 3, mee. Ook Yasmine en haar vriend Thomas Cox, bekende Nederlandse Youtubers, hopen elkaar eeuwige trouw te kunnen bewijzen in Temptation Island VIPS. Damian - bekend van het feestprogramma Oh Oh Daar Gaan We Weer, het vervolg op het veelbesproken Oh Oh Cherso - en Shirley zijn er ook bij.

temptation

Hoe voelt het om de schaamte opzij te zetten en te daten met onbekenden? In het nieuwe VIJF-programma Celebs gaan Daten gooien vier single celebrities zich dit najaar in een datingavontuur om vrank en vrij te praten over liefde, dates, relaties, verwachtingen en dromen. En dat doen ze onder het waakzame oog van Jani Kazaltzis en Goedele Liekens. De kijker volgt alles op de voet en op het einde wordt de balans opgemaakt: bloeit er iets mooits voort uit de dates of blijven ze single?

celebs

Ook de tot de verbeelding sprekende titel Monacovrouwen is helemaal nieuw op VIJF: de reeks volgt vier excentrieke vrouwen die de Lage Landen inruilden voor een luxeleven in Monaco, compleet met decadente uitspattingen, grote dromen, kleine onzekerheden en héél veel geld. Allemaal zijn ze mooi en rijk, maar allemaal hebben ze ook hun eigen verhaal.

Monacovrouwen

Dit najaar zijn ook de dokters van Grey’s Anatomy opnieuw van de partij met nieuwe afleveringen van de populaire reeks. De serie mag zich tegenwoordig de langslopende ziekenhuisserie ter wereld noemen, want met 332 afleveringen stoot de reeks van de hand van Shonda Rhimes E.R. van de troon. Ook kleppers New Amsterdam en Instinct staan klaar met een verse lading afleveringen.

VIJF werd deze zomer veroverd door de charmante Martien Meiland en zijn gezin, die voor de tweede maal naar Frankrijk trokken en daar een oud kasteel onder handen namen. Ze toverden het bouwvallige pand om tot hun Chateau Meiland. Na het succes van het eerste seizoen brengt VIJF in september ook het tweede seizoen van de serie rond de knotsgekke Nederlandse familie.

Nog een knotsgekke Nederlander die in België al menig harten stal is André Hazes jr. En ook hij maakt opnieuw zijn opwachting op VIJF. In André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven is te zien hoe André went aan het leven als jonge vader én dat combineert met zijn succesvolle muziekcarrière. Met zijn Monique aan zijn zijde slaat de sympathieke zanger zich er wel door.

Ook aan topfilms geen gebrek. Zo wordt oktober omgedoopt tot Mooie Mannen Maand. Elke zaterdag vullen de knapste hunks uit de filmwereld het televisiescherm zoals onder andere Channing Tatum, Bradley Cooper en Zac Efron. In November leeft de zender mee met Bella Swan in de Twilight-saga.

December, dé feestmaand, brengt voor veel mensen heel wat stress met zich mee. Cadeaus kopen, een nieuwe outfit kiezen voor elk familiefeest, van hot naar her lopen om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen, … Dat bezorgt veel mensen Stressmas. Daar wil VIJF dit jaar komaf mee maken, daarom brengt de zender met 25 Days Of Christmas een ontspannen kerstsfeer in huis, met 25 dagen lang kerstfilms. Op die manier geniet iedereen van een relaxte kerstperiode en een nog beter eindejaar.

 

Dit najaar adverteren op VIJF?