VIJF gaat voor the talk of town met Temptation Island en Martien Meiland

17 Jan 2020

Temptation Island brengt dit voorjaar de verleiding opnieuw naar VIJF, met een flinke portie drama én enkele verrassende plot twists. Vier koppels gaan de ultieme relatietest aan, maar hoeveel van hen komen ongeschonden uit het avontuur?

Naast het meest besproken programma van de afgelopen jaren, was er in 2019 één man die het vaakst over de tongen ging: Martien Meiland en ook hij is dit voorjaar terug te zien bij VIJF in Chateau Meiland

VIJF komt daarnaast met enkele nieuwe reeksen op de proppen, maar zorgt ook voor een fijn weerzien met heel wat oude bekenden.

In het gloednieuwe Four Weddings & A Funeral, een komische serie die gebaseerd is op de gelijknamige film, komen vier Amerikaanse vrienden in Londen samen voor een bruiloft, maar dan worden hun levens plots overhoop gehaald. De vrienden maken een tumultueus jaar door, vol romantiek en liefdesverdriet, met vier bruiloften en natuurlijk ook een begrafenis … 

In de driedelige realityreeks My Crazy Rich Asian Wedding, komen zoals de titel al doet vermoeden, de meest glamoureuze en extravagante bruiloften uit de Aziatische upperclass aan bod. Ook Straffe Verhalen komt met nieuw materiaal.

Verder zijn de Drama Queens opnieuw op post en komen er nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en New Amsterdam aan.  

De I love Donderdagfilm is dan weer terug van weggeweest met onder andere heel wat romantische, dramatische én komische premières zoals o.a. Everything, EverythingI feel PrettyWonder en Overboard. En met Flirty Friday gaat VIJF op versiertoer met de leukste liefdesfilms. 

Op zondag ontwaakt Crime Sunday uit zijn korte winterslaap met de nieuwe misdaadreeks FBI. FBI volgt agente Maggie Bell en collega Omar Adom "O. A." Zidan, tijdens hun dienst bij de FBI in New York City, waar ze hun uiterste best doen om de stad veilig te houden. Later op het jaar zullen ook Criminal Minds en The Rookie terugkeren.

Jouw merk in 2020 op VIJF?