VIJF trekt voorjaar op gang met André Hazes, Straffe Verhalen én nog veel meer

18 Jan 2019

Op VIJF is drama dit voorjaar nooit ver weg. Vanaf midden februari pakt de zender uit met het nieuwe seizoen van Temptation Island, en we starten meteen met een extra lange aflevering. We hebben er allemaal even op moeten wachten, maar het spel der verleiding gaat weer beginnen. Vier moedige koppels gaan opnieuw de ultieme relatietest aan. In het exotische Thailand worden ze 15 dagen lang van elkaar gescheiden en omringd door wellustige  vrijgezellen die er alles aan doen om hun partner te doen vergeten. Nog nooit was de  angst voor de relatietest zo groot als nu. Verdrinken de koppels in de verleiding? Verliezen ze elkaar of eerder zichzelf? Wie overleeft de test en wij blijft alleen achter? Annelien en Rick hopen alvast van harte dat de vier koppels het Land van de Glimlach met een glimlach verlaten.

Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als Temptation Island. Daarom krijgt het grote feest der verleiding opnieuw een digitaal staartje met Goedele on Top. Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma kan dit voorjaar na elke aflevering terecht op vijf.be waar Goedele Liekens napraat met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd toen hij de beelden zag? Wat is er nu precies gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht. 

Ook Shopping Queens keert terug. Elke week gaan 4 vrouwen opnieuw de strijd met elkaar aan om kans te maken op de titel van ‘Shopping Queen’. De opdracht: scoor voor een speciale gelegenheid een bijpassende outfit. Hiervoor krijgt iedereen hetzelfde budget. Stylist Jani geeft - zoals steeds - zijn ongezouten mening over de geshopte outfit en reikt wekelijks het Shopping Queens-kroontje uit.

Het nummer ‘Leef’ van André Hazes Jr werd afgelopen najaar al een megahit in Vlaanderen en binnenkort is de sympathieke Nederlander ook te zien bij VIJF. In zijn realityreeks André Hazes: ik haal alles uit het leven volgen we het bruisende leven van de zanger, zijn vriendin Monique, zoontje Andre en hun familie en vrienden. Met alle hoogte- en dieptepunten in hun woelige levens.

En eindelijk is de floshua van Joshua - gekend van het vorige seizoen van Temptation Island -  niet langer een groot mysterie, want dit voorjaar gaat hij naakt daten op een onbewoond eiland in Adam zkt. Eva VIPS. En over naakt daten gesproken, ook in de Britse tv-show Naked Attraction geven ze zichzelf letterlijk bloot. Vrijgezelle mannen en vrouwen kiezen hun toekomstige dating partner puur op basis van hun lichaam. Straf!

Straffe Verhalen zullen er altijd zijn en ook dit voorjaar zijn er een heleboel nieuwe verhalen te rapen op VIJF. Van mensen die kampen met een psychologische stoornis tot kinderen die billionair zijn. Zoals altijd zijn de verhalen pakkend, uiteenlopend en vooral straf.

Ook films en series mogen niet ontbreken. Nieuw dit jaar zijn de dramareeks Imposters en de crimereeksen The Rookie (met o.a. Nathan Fillion, gekend van Castle) en Instinct. Maar ook enkele oude bekenden keren terug naar het scherm met nieuwe afleveringen van o.a. Grey’s AnatomyStation 19, Criminal Minds en Bull. Ook de meest meedogenloze makelaars uit LA en New York uit de realityreeks Million Dollar Listing zetten opnieuw alles op alles voor één van hun vele spraakmakende miljoenendeals. De filmfans worden bediend met Waargebeurde drama’s, aanstekelijke dansfilms en een hoop steracteurs en -actrices om bij weg te dromen.