Vrouwenzender VIJF zoekt de perfecte partner voor Pink Christmas

17 Oct 2019

Nog héél even wachten en dan is het weer uitkijken naar ‘the most wonderful time of the year’. Dit jaar wil vrouwenzender VIJF kerstmis groots aanpakken en net dat tikkeltje meer fun maken. Kerst 2019 wordt helemaal pink: géén saaie verplichtingen, dat extra glaasje bubbels zien we dit jaar door de vingers, lang leve de foute kersttrui op het werk,... en vooral NO STRESS! Kortom, doe deze kerstperiode lekker jouw zin.

VIJF wil vrouwen het gevoel geven dat het hélémaal oké is om kerst op hun eigen manier te beleven en even aan de realiteit te ontsnappen. In december staat de zender volledig in het teken van PINK CHRISTMAS!

Pink Christmas, dat is een hele maand lang elke dag opnieuw heerlijke kerstfilms op Vlaanderens favoriete vrouwenzender in primetime. Alle VIJF-communicatie, zowel op televisie als op social media als op VIJF.be, krijgt deze kerstmaand een glamoureus roze kerstjasje. VIJF focust op alle positieve vibes van de kerstperiode.

Niemand minder dan lifestyle-icoon Jani Kazaltzis staat voor VIJF klaar om ‘the fun part of X-mas’ te tonen. Helemaal pink, een tikkeltje stout en vooral met héél veel fun. Op en top VIJF dus!

Is jouw merk de perfecte ‘pink’ partner voor deze kerstcampagne? Wij leggen jou erg graag alle mogelijkheden uit. Stuur een mail naar brandcare@sbsbelgium.be en kom er alles over te weten.

Jouw merk tijdens Pink Christmas op VIJF?