ZES blijft in 2019 USA all day met de beste series en films uit de USA

17 Jan 2019

Ook dit jaar brengt ZES een overzicht van alle highlights en kippenvelmomenten uit de prestigieuze awardshow van de OSCARS©. In opbouw naar de spannende uitreiking staan er een week lang films op het menu die ooit één of meerdere OSCARS© in de wacht wisten te slepen.

Naast die bekroonde films serveert ZES wekelijks de gekende filmcocktail van blockbusters, klassiekers en actiefilms. Topfilms als Pearl HarborPacific RimWhen Harry met Sally en Clash of the Titans zijn er maar enkele van.

Maar natuurlijk ook dikke fun voor de seriekijkers, want zij krijgen gloednieuwe afleveringen van de topseries BlindspotThe Blacklist en Blue Bloods voorgeschoteld. Maar naast de gekende successen starten ook twee nieuwe misdaadreeksen: het komische Rush Hour en dramatische Animal Kingdom. Bingewatchen doen we nog steeds in het weekend. Met popcorn in de zetel voor crime-marathons van o.a. NCISNCIS LA en Hawaii Five-O.

En verder dit voorjaar mag je je verwachten aan een Supermaand: Superheroes en Supernatural. Elke dag, een hele maand lang. In de spotlight staan gloednieuwe afleveringen van SupergirlLegends of TomorrowSupernatural en Gotham. Maar ook toppers als The ConjuringGreen LanternSuperman Returns en Catwoman.