ZES is en blijft in 2020 U.S.A. All Day.

17 Jan 2020

U.S.A. All Day op ZES. De nieuwe series Star Trek: Discovery en Million Dollar Mile in combinatie met topreeksen om te bingewatchen zoals o.a. het nieuwe seizoen van NCIS LA., The Blacklist en Hawaii Five-O, maken de zender great again. Gloednieuw dit jaar is de wekelijkse filmavond op zondag: Hollywood Night

In de gameshow Million Dollar Mile van NBA-superster LeBron James moeten de deelnemers een parcours afleggen met allerlei obstakels en dat terwijl ze op de hielen gezeten worden door een professioneel atleet. The winner takes it all en gaat met het prijzengeld van maar liefst 1 miljoen dollar naar huis. 

De sciencefictionserie Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor Star Trek: The Original Series af en volgt de crew van het ruimteschip USS Discovery. Onder leiding van de vrouwelijke kapitein Michael Burnham verkent het team de ruimte, buitenaards leven en de vele gevaren die schuilgaan in het heelal.

Ook de nodige portie glitter en glamour ontbreekt dit jaar niet. Zo waren de Golden Globe Awards 2020 onlangs live te volgen. De 92ste uitreiking van de Oscars mag niet ontbreken: iedereen kan tijdens de nacht van 9 op 10 februari op het puntje van zijn stoel gaan zitten, want dit jaar is de volledige ceremonie live te zien op ZES met commentaar van actrice Barbara Sarafian en topstylist Jani Kazaltzis. Tussen de reclameblokken door zal Barbara de prijsuitreiking becommentariëren. Jani werpt daarnaast zijn kritisch oog op de outfits van de Hollywood glitterati. Ook de meest uitzonderlijke televisieprestaties krijgen hun plekje in de spotlight. Kijkers kunnen later dit jaar ook live afstemmen op de 72ste editie van The Emmy Awards

En the US of A zijn nooit ver weg op ZES, want sunday night wordt Hollywood Night. De grootste stars shinen in een dubbele portie van de grootste blockbusters. 

Pure, huiveringwekkende horror. Dat is ook dit jaar opnieuw het thema tijdens de herfstvakantie. ZES serveert de fans van het genre de meest creepy Halloween classics zoals Final DestinationThe ShiningA Nightmare on Elm Street en de première van The Conjuring 2.

Showworstelen is nergens zo populair als in Amerika, maar ook in Vlaanderen zijn de sterren van WWE Smackdown en Raw geliefd. Ze blijven dus een vaste waarde dit jaar. 

Mee schitteren op ZES?