ZES pakt uit met nieuwe seizoenen van Supergirl en Legends of Tomorrow

20 Aug 2018

ZES is still on a roll. Sinds de start van ZES op 6 oktober 2016 haalt de jongste zender van Vlaanderen een gemiddeld all day marktaandeel van 2.4% op VVA 18-54. Na een kleine twee jaar scoort ZES hiermee nog steeds stevig boven de beoogde 1 procent en heeft de zender zijn plaatsje in het Vlaamse medialandschap weten te veroveren.

Het najaar van ZES is er één vol actie en spanning, want the usual suspects tekenen opnieuw present. In september flitst Supergirl voorbij in het derde seizoen en nieuwe afleveringen van Legends of Tomorrow maken vanaf november hun opwachting. Ook de nieuwe seizoenen van The Blacklist en Hawaii Five-O komen er later dit najaar aan.

zes

ZES richt dit najaar zijn schijnwerpers opnieuw op The Emmy Awards en zal, net zoals vorig jaar, de hoogtepunten van de uitreiking op maandag 17 september uitzenden.

Bovendien pakt ZES opnieuw uit met enkele spannende filmthema’s. De maand september staat telkens op maandag in het teken van bloedstollende disaster movies. En in de herfstvakantie wordt het weer bibberen en beven met een rist huiveringwekkende Halloweenfilms: zo staan o.a. de premières van Annabelle, Wolves at the Door en The Apparition op het programma. No tricks, just treats!

Jouw merk op ZES?